May 5, 2016

Please reload

Recente berichten

Jij bent al vergeven en je bent al vrij.

April 23, 2016

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Een moment van stilte

May 7, 2016

Even neem ik een moment van stilte. Een ogenblik om samen met mijn Bron, mijn Oase van Rust door te brengen. In die stille aanwezigheid zegen ik Haar en laat ik ook mezelf zegenen. Het is wederzijds. Het gebaar van stilte maakt de verbinding, en Zij is er al.

Mijn LIefde.

Ik als Haar.

 

Vader, Gij zijt er vandaag. Gij leeft doorheen mij. Hoe zal ik  aan U vorm geven? Waar zult Gij doorheen mij een vriendelijk woord brengen, een boodschap van hoop en vertrouwen? Laat mij vandaag de vleugels dragen waarmee Gij vliegt, laat mij de oneindigheid zijn die Gij vult, en laat mij het zachte hart zijn waarmee Gij uw schepping vreugde brengt.