top of page

Jij bent al vergeven en je bent al vrij.

Hallo lieve allemaal, jullie zijn al vergeven en iedereen is al vrij. Dit is het grote geheim dat deze wereld niet kent. Het is allemaal al gebeurd, en het enige wat we op dit moment met z'n allen doen is een oude reis van afscheiding stevig vasthouden in onze herinnering. Selectief kiezen we er bepaalde stukjes uit die we nog een keer willen meemaken. Maar de uiteindelijke boodschap is dat je op ieder moment kan kiezen om gewoon weer naar Huis te gaan, om weer Liefde te zijn, om weer in éénheid te zijn, omdat het allemaal al voorbij is.

Dat is de Blijde Boodschap die de Vergeving van Christus ons brengt. En Hij nodigt jou uit om niet na te laten het voor jezelf uit te proberen. Ieder probleem is al opgelost wanneer je Vergeving ten volle leeft.

Omdat alleen werkelijke Vergeving voor vrede zorgt, nodig ik ieder van jullie dan ook uit om deel te nemen aan deze grote Vergevingsbeweging die vanaf nu de Aarde overspoelt. Alleen in een gemeenschappelijk doel kan de mens uit zijn impasse komen. Dit doel moet niet meer door onszelf worden bepaald. De Liefde heeft het doel al bepaald voor ons. Zijzelf is het uiteindelijke doel dat ieder verlangt. Iedereen smacht immers naar Liefde. De enige manier waarop deze wereld dit doel kan dienen is door te vergeven, te vergeven, en nog maar eens te vergeven. Hierin ligt onze verbinding met de essentie van het leven.

Hierdoor zullen wij allen opnieuw het zalige van werkelijke Liefde proeven.


Kom,... kom,...


Doe jij ook met ons mee?


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page