top of page

Voor de datums van de samenkomsten

Klik hier

Wonderviering.

 

Wie naar de Wondervieringen komt ontmoet een zeer warme en hartelijke groep mensen die al geruime tijd met elkaar samenkomen, maar die ook iedere nieuwe deelnemer met open armen zullen ontvangen. Onze Wondervieringen zijn een delen in vergeving, in de diepe inzichten uit Een Cursus in Wonderen,  het Pad van Meesterschap en nu ook uit het recent naar het Nederlands vertaalde boek: Een Cursus van Liefde.

Deze drie boekwerken samen bevatten een schat aan oefeningen, diepe inzichten en stille wijsheden die de mensheid leiden naar een bestaan in de Werkelijke wereld: die wereld waar we allemaal van dromen, waar geen onderscheid in hoger of lager meer is, geen beter of slechter, kortom een wereld die geregeerd wordt door de wetten van de Liefde die onbegrensd en onkwetsbaar is. 

Zo een wereld is voor de mensheid maar één gedachtesprong verwijderd. Om dit te kunnen doen dient ons bewustzijn via het pad van vergeving gezuiverd te worden van alle gedachten die dit nog tegen zouden spreken, en dat is waar we in onze Wondervieringen aandacht aan schenken.

Met een lied, een kwinkslag, veel bereidheid, dankbaarheid en de vreugde van ons samenzijn laten we de krachtige instructies die het Christusbewustzijn ons meegeeft dieper indalen, totdat we ermee samenvallen en ze terug onze ware natuur vormen.

                  

                                    (Vanaf 2023 lezen we uit 'Een Cursus van Liefde')

ZOOM : 

bijeenkomsten op het internet

 

-- Iedere dinsdag- en donderdagavond houden we om 19u30 Zoom internet-ontmoetingen en dit tot ongeveer 21u00.

Op dinsdagavond bespreken we samen een tekstje uit "Een Cursus in Wonderen" en op donderdagavond laten we de verdere verdieping uit "Een Cursus van Liefde" tot ons doordringen.

We hebben al een behoorlijke vergevingsweg achter de rug en tijdens deze bijeenkomsten bevestigen we voor onszelf en voor elkaar de vreugde van ons Christus-bewust-zijn. Hier laten we alle bezwaren achterwege en vertellen elkaar over de Werkelijkheid van Liefde die we allemaal Zijn.

Deze bijeenkomsten staan open voor elkeen die zich tot de principes en het vergevingswerk van Christus aangetrokken voelt. 

Je bent dan ook van harte welkom. 

 

Het boek "Een Cursus in Wonderen" of "Een Cursus van Liefde" bij de hand hebben is wel noodzakelijk. Afgezien hiervan zijn er geen verplichtingen. Voel je dus vrij om eens te komen proeven, jouw vragen te stellen, te luisteren naar anderen of ons zelf iets aan te reiken.

-- Iedere zaterdagavond houden we om 19u45 een gezamenlijke stilte-meditatie van 2 X 20 minuten, met een kleine pauze ertussenin, en voorafgegaan door het lezen van een kort tekstje uit "Een Cursus in Wonderen" of "Een Cursus van Liefde"

De meditatie eindigt in stilte rond 21u.

Om deel te nemen aan een of meerdere van deze bijeenkomsten klik je (best even op voorhand) op onderstaande Zoom-link. Wij zijn aanwezig een vijftal minuutjes voor het aanvangsuur.

         Join Zoom Meeting:

         https://us02web.zoom.us/j/4964545530?pwd=ZVRtd1pDamJjdHJPWkl2elRvVm9KZz09

         Meeting ID: 496 454 5530

         Passcode: 864063

Misschien tot gauw.

Wooden Hut

 

                                                                                                                                                                       Locatie:  Erpe-Mere, België

     WonderwelWakker          

  vergeving in beweging

                                                                                                                                                      contact: wonderwelwakker@gmail.com

Naar muziek aan het luisteren

Muzieklink naar een nummer op Spotify:

God makes me want to sing / Daniel Nahmod

bottom of page