Voor de datums van de samenkomsten

Klik hier

Wonderviering.

 

Wie naar de Wondervieringen komt ontmoet een zeer warme en hartelijke groep mensen die al geruime tijd met elkaar samenkomen, maar die ook iedere nieuwe deelnemer met open armen zullen ontvangen. Onze Wondervieringen zijn een delen in vergeving, in de diepe inzichten uit een Cursus in Wonderen, het Pad van Meesterschap, en nu ook uit het recent naar het Nederlands vertaalde boek: een Cursus van Liefde.

Deze drie boekwerken samen bevatten een schat aan oefeningen, diepe inzichten en stille wijsheden die de mensheid leiden naar een bestaan in de Werkelijke wereld: die wereld waar we allemaal van dromen, waar geen onderscheid in hoger of lager meer is, geen beter of slechter, kortom een wereld die geregeerd wordt door de wetten van de Liefde die onbegrensd en onkwetsbaar is. 

Zo een wereld is voor de mensheid maar één gedachtesprong verwijderd, maar deze sprong dient echter wel loepzuiver genomen te worden. Om dit te kunnen doen dient ons bewustzijn via het pad van vergeving gezuiverd te worden van alle gedachten die dit tegen zouden spreken, en dat is waar we in onze Wondervieringen aandacht aan schenken.

Met een lied, een kwinkslag, veel bereidheid, dankbaarheid en de vreugde van ons samenzijn laten we de krachtige instructies die het Christusbewustzijn ons meegeeft dieper indalen, totdat we ermee samenvallen en ze terug onze ware natuur vormen.

ZOOM : Een Cursus in Wonderen

bijeenkomsten op het internet

 

-- Iedere dinsdag- en donderdagavond houden we om 19u30 Zoom internet-ontmoetingen "Een Cursus in Wonderen", en dit tot ongeveer 21u00.

We hebben al een behoorlijke vergevingsweg achter de rug en tijdens deze bijeenkomsten bevestigen we voor onszelf en voor elkaar de vreugde van ons Christus-zijn. Hier laten we alle bezwaren achterwege en vertellen elkaar over de Werkelijkheid van Liefde die we Zijn.

Deze Bijeenkomsten staan open voor elkeen die zich tot de principes en het vergevingswerk van Christus aangetrokken voelt. 

Je bent dan ook van harte welkom. 

 

Het boek "Een Cursus in Wonderen" bij de hand hebben is wel noodzakelijk. Afgezien van dit zijn er geen verplichtingen. Voel je dus vrij om eens te komen proeven, jouw vragen te stellen, te luisteren naar anderen, of zelf ons iets aan te reiken.

-- Iedere zaterdagavond houden we om 19u45 een gezamenlijke meditatie van 2 X 20 minuten, met een kleine pauze ertussenin, en voorafgegaan door het lezen van een korte tekst over meditatie of over Christus.

De meditatie eindigt in stilte rond 21u.

Ontwaken met film.

In huiselijke sfeer bekijken we samen een film, maar dan op een andere manier.

De films die aan bod komen zijn gewone bioscoopfilms, van allerlei genres, geselecteerd op hun vermogen om de door onszelf opgeworpen barricades tot Liefde en Werkelijkheid te ontmantelen. De films worden voor, tijdens en na het afspelen met elkaar besproken.

Dit is een zeer snelle manier om te weten te komen welke belemmerende gedachten er in jouw bewustzijn nog verborgen zitten. Jouw bereidheid om dit middel te gebruiken voor ontwaken bespaart jou dan ook jaren van lief en leed en ontelbare gebeurtenissen die je anders in een of andere vorm zelf nog zou hoeven mee te maken. Iedere bijeenkomst zal jou vele kansen aanbieden om bewust vergeving toe te passen. Het is echter wel aan jou om die kansen ook te grijpen.