top of page

Vandaag...

Vandaag is een mooie dag om je even naar jouw 'Vader' te keren. Vandaag is een mooie dag om je met Liefde te verbinden. Er is geen andere dag dan vandaag. Wat een mooie kans om even naar binnen te gaan, om te voelen, om te leven dat jij en je Vader één zijn.

Doe eens een paar handelingen in verbinding met die grote Liefdeskracht vandaag. Zet je even in je stoel of in je zetel, samen met die immense energie van acceptatie en vrede die altijd voor jou beschikbaar is. Jij bent één met haar. Jij bent die Liefde. Durf dit te voelen. Handel samen met haar. Laat haar in iedere cel binnentreden als een meer dan welkome gast die al jouw handelen, voelen en denken in zijn zoete omhelzing de kracht van Liefde zal schenken.


Vandaag is een prachtige dag. Laat hem niet voorbijgaan zonder die verbinding gevoeld te hebben. Jouw dag is Zijn Liefde waard. Nodig Hem uit vandaag, en laat jouw dag gezegend zijn in alles wat naar je toe komt. Het is geen tijd om te oordelen, het is tijd om te zegenen, om te aanvaarden dat jij altijd gezegend bent.


Het is een mooie dag vandaag.


Een echt mooie dag.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page