top of page

Vergeving verlost je van alle angst

die in jou aanwezig is !

 

 

 

Het is het mooiste geschenk dat je aan jezelf kan geven en het is tevens het geschenk waarmee jij de ganse wereld verlost. Ja, jij, verlosser van de hele wereld...

Of denk je onmiddellijk dat dit niet mogelijk is?

 

Wees eens eerlijk, zou jij jezelf niet willen ervaren als totaal geliefd, volledig vervuld, rustend in volmaakte vrede met niets anders dan pure vreugde die doorheen jouw hele wezen danst?

Of geloof je ook dat dit niet mogelijk is?

 

Hoezeer verlang jij om totaal vrij te zijn?

Vrij van alle zorgen, angsten, beperkingen... in welke vorm dan ook.

 

Wel, wij zijn hier om jou met zekerheid te vertellen dat vergeving jou dit alles en nog zoveel meer schenkt. Als jij je hart durft te openen voor wat vergeven werkelijk betekent.

Ze vraagt niets anders dan jouw bereidheid om de vertrouwde manier waarmee jij naar alles en iedereen kijkt, opzij te zetten. Je kunt immers niet vergeven en ondertussen alles blijven interpreteren en analyseren op de manier die in deze wereld momenteel nog als 'normaal' wordt beschouwd.

 

Ben jij dan niet een beetje moe van het voortdurende trachten naar geluk, vrede,... binnen een wirwar van ontelbare verhalen die deze wereld vertelt? Om dan weer vast te stellen hoe broos jouw geluk is wanneer een nieuw conflict de kop opsteekt en jouw gevoel van vreugde weer met angsten wordt bestookt?

 

De Liefde heeft voor jou echt een antwoord op elk probleem, van het kleinste ongemakje tot de meest vreselijke ramp die de wereld met een golf van paniek overspoelt.

Ja, tot dit alles en zoveel meer is vergeving en ben jij dus in staat.

 

En neen, vergeving hoeft echt geen loodzware opgave te zijn die vreselijke offers van jou vraagt. Integendeel, vergeven en offers zijn als water en vuur. Ze kunnen niet beiden tegelijk op dezelfde plaats aanwezig zijn.

Als je net zoals ons ervaart hoeveel zaligheid zij jou schenkt dan zal je haar met een glimlach ter harte nemen. 

 

Steeds vaker en vaker...

 

Tot Liefde in jou een totale keuze is geworden die de hele wereld omhelst.

En dan zullen de ogen van jouw hart open gaan om jouw goddelijke pracht te aanschouwen.

Ontroerd door zo'n immense schoonheid zal jouw hart in vreugde open barsten en je zal de werkelijke wereld aanschouwen, een paradijs van Liefde dat al altijd voor jou beschikbaar was.

 

Het was, is en zal altijd jouw thuis ZIJN.

Maar hoe graag wil jij jezelf hier weer ervaren?

bottom of page