Jul 2, 2017

Liefde en vergeving stimuleren

1 comment

Edited: Jul 2, 2017

Dit forum werd gecreëerd om een stimulans te zijn voor Liefde en vergeving. Het wil dienstbaar zijn aan een groep mensen die zich bewust engageren om vergeving in hun leven toe te passen. Liefde is een energie van overvloed. Daarom werd dit forum vooral gevend opgesteld. Door de indeling van de verschillende categorieën word je uitgenodigd om op een bepaalde manier jouw boodschap aan te reiken. De categorieën zelf bieden inspiratie en nodigen uit tot een beweging. Jij wordt van harte uitgenodigd om jouw innerlijke gids te volgen en van dit forum een gevend en opbouwend Liefdesplaatsje te maken.

 

Jul 4, 2017

Proficiat met jullie creatie van dit forum.

Ik heb ook nog een tip voor diegenen die goed Engels begrijpen:

voiceforgod.net is de website van Paul West,een Amerikaanse leraar van ACIM.

Daar staat de forgiveness tool op.Echt de moeite om te proberen.

New Posts
  • Algemeen Er zijn in dit forum een aantal categorieën aangemaakt. Je bevindt je nu op een daarvan, namelijk 'Ons forum'. Plaats jouw bericht steeds in de categorie die er het best aan beantwoordt. Bovenaan links zie je in rode letters de pagina waarop jij je bevindt. Door op een van de pagina's te klikken keer je terug naar die pagina. Wanneer je dit leest, dan zie je bijvoorbeeld bovenaan staan: 'Wonder Wel Wakker - Ons forum - De praktische kant'. Klik op 'Wonder Wel Wakker' en je bent terug op de hoofdpagina. Klik op 'ons forum' en je keert terug naar deze categorie. Bovenaan rechts, eveneens in het rood, zie je jouw eigen profiel staan. Je kan daar ook al je eigen berichten en meldingen terugvinden. Er is tevens een zoekfunctie aanwezig die zoekt in de titels van de berichten. Door op het cirkeltje de klikken (eventueel met jouw foto erin) kan je in het menu dat verschijnt aangeven of je via mail meldingen wilt ontvangenen je kan deze functie aan- en uitschakelen. Terug uitloggen uit het forum bevindt zich eveneens in dit menu. Om van dit forum optimaal gebruik te kunnen maken is het goed om je in te loggen. Daarvoor is je mailadres en een wachtwoord vereist. Eens dit is aangemaakt kan je berichten plaatsen in het forum. Er is eveneens de mogelijkheid om in te loggen met Facebook of Gmail. Een aantal zaken op dit forum zijn onzichtbaar voor niet-leden. Berichten Iedereen die is ingelogd kan berichten plaatsen in het forum, met de mogelijkheid om aan het bericht een of meerdere foto's toe te voegen of een link te plaatsen naar een You-tube of Vimeo filmpje. Je kan je eigen berichten achteraf wijzigen of indien nodig ze ook weer verwijderen. Dit doe je door rechts bovenaan het bericht op de drie verticale puntjes te klikken en je keuze te maken in het menu dat verschijnt. Indien je een bericht niet meer wenst te volgen kan je dit ook aangeven in het driepuntjes-menu. Wanneer je een foto of video oplaadt, kan je die met het menu dat zich op dat moment boven de foto bevindt herplaatsen, vergroten of verkleinen, of hem ook weer verwijderen. Dubbelklik op een woord of selecteer een aantal woorden wanneer je een bericht opmaakt, en er verschijnt een klein menu voor opmaak van de tekst. Je kan aan de tekst een link naar een website-adres toekennen of je kan ook opsommingen maken, en vet of schuin schrijven. Je kan de tekst links, midden, rechts gecentreerd of uitvullend opmaken. Daarvoor ga je op het icoontje 'links centreren' staan, waardoor het bijhorende menu verschijnt. Onderaan ieder bericht zie je het logo van Facebook, Twitter en Google plus om het te delen. Er is ook een icoontje voorzien om de rechtstreekse link van het bericht makkelijk via mail of andere kanalen met iemand te delen.
  • We hebben allemaal heel wat geleerd uit teksten, boeken en wijsheden van oude en nieuwe meesters. Wij willen jou echter uitnodigen om vanuit jezelf te schrijven, om te delen zoals het in jou leeft. Zo wordt het verrijkend voor iedereen. Jouw inspiratie en jouw eigen woorden zijn voor ons van groot belang. Een quote van iemand anders is snel gedeeld, maar laten we leren hem in te pakken in een energie van opbouwende kracht en aandacht voor onze broeder/zuster-mens. We delen immers niet alleen maar woorden met elkaar. Wanneer we hier iets posten, delen we een trillingsveld dat de ander aanraakt voorbij de grenzen van al het fysieke. Het is dat gevende, liefhebbende trillingsveld dat alles geneest.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now