Aug 29, 2017

Mooie herinnering aan een familiefeest

1 comment

Ik ben zo dankbaar dat we het 60-jaar huwelijksjubileum voor ons ouders hebben georganiseerd. Ik had vooraf gevisualiseerd hoe de dag er zou uitzien. Mijn moeder zou fysiek oke zijn zonder veel pijn. Het zou mooi weer zijn, iedereen in een goed humeur en het eten lekker. En het was allemaal zoals ik het op voorhand 'gedroomd' had. Prachtig toch ? Ik weet niet of dit eigenlijk past in de groep, maar ik ga er mij op dit moment nu niet aan storen zie :-). 'No blame, no shame, no guilt' is mijn nieuw motto. Hopelijk lukt het mij ook nog om de foto hierin te droppen....

Lieve groetjes. Elisabeth

 

http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-aalst/august-en-louisa-60-jaar-getrouwd-a3244354/

Aug 30, 2017

Als dat geen heilige relatie is!

60 jaar gehuwd, dikke proficiat August en Louisa!

 

 

 

New Posts
  • Gisteren helaas geen wonderviering voor mij, want mijn schoonzus en haar man waren 25 jaar getrouwd en we waren uitgenodigd om met de familie op restaurant te gaan. Ik had wel mijn kaartjes bij... ( zie rubriek creatieve ideeën ). Ik leg af en toe wel ergens een kaartje neer, maar meestal weet ik niet welk effect het heeft. Deze keer wel. Ik legde een kaartje in de damestoiletten. Iemand vond het daar en kwam er enthousiast mee naar haar tafelgenoten. Kijk nu wat ik gevonden heb! ... Iedereen las het kaartje ... Waar zou dat vandaan komen? ...Misschien is het de bedoeling dat je het doorgeeft?... Ik wil ook zo'n kaartje!... We zullen er een foto van trekken... Ik zat intussen aan de tafel ernaast met een glimlach tot achter mijn oren. Zo moet sinterklaas zich voelen op 6 december als de cadeautjes worden uitgepakt ;-) Het is maar zo'n klein kaartje, en zo'n kleine moeite om het ergens neer te leggen, een klein steentje in het water... maar het maakt kringen, en deze keer mocht ik ze zien ontstaan. Ik voelde mij de rest van de dag dankbaar en blij als een kind!
  • Lieve WonderWelWakkere vrienden, wat een eer is het voor ons om zovele zondagen samen met jullie te mogen vieren. Wij zijn zo dankbaar voor de vele intense en wondermooie momenten die we in onze groep samen kunnen beleven. Jullie liefdevolle energie en jullie open aanwezigheid doet ons telkens weer deugd aan het Hart. Wij beseffen welk een privilège het is om met zoveel prachtige zielen te mogen samenzijn. Wij danken jullie voor het Wonder dat jullie telkens weer brengen. Ja, jullie zijn het werkelijk: de Christus voor altijd.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now