Jul 5, 2017

Een kaartje voor het leven

0 comments

Tijdens onze vorige bijeenkomst van 'de weg van het Hart' haalde Veerle op een bepaald moment wat kaartjes boven. Op die kaartjes stond de prachtige boodschap 'You are loved' geschreven. Iedereen was onmiddellijk heel enthousiast en wou natuurlijk heel graag wat van die kaartjes meenemen naar huis. Dat was geen enkel probleem, want Veerle had er genoeg bij. Ze had de kaartjes besteld op www.youarelovedpassiton.com, het is helemaal gratis en je kan daar zelf aangeven hoeveel je er wilt ontvangen. Bovendien zijn er nog heel wat andere ontwerpjes om uit te kiezen.

Een geweldig idee, een uitsluitend positieve boodschap en een krachtige keten van Liefde is in gang gezet. Ik heb er meteen ook voor mezelf besteld, en ben nu in blijde verwachting van heel wat vreugde-kaartjes om uit te delen.

 

Doen!

 

 

 

 

 

 

 

New Posts
  • Tijdens een wandeling met een vriend zag ik onlangs een heel charmant en leuk idee. Wie heeft er na zijn spirituele reis doorheen vele boeken en cursussen niet het idee: 'Wat ga ik met al die boeken aanvangen?' Het lijkt me heel leuk om je eigen Spiri-bieb te maken. Met een beetje handigheid of wat zoeken in winkels kan je heel makkelijk een kastje vinden of zelf bouwen, het een mooie afwerking geven en het dan vooraan aan je huis plaatsen, net zoals een grote brievenbus. Je plaatst er jouw boeken in en laat dan de bal maar rollen. Iedereen mag uit jouw spiri-bieb een boek komen lenen, meenemen, lezen, ruilen, of om het even wat. Iedereen mag er ook zijn eigen spiri-boeken in onderbrengen. Zo geef je aan datgene wat jij nu niet meer nodig hebt, een waardevolle nieuwe bestemming en kan iedereen meegenieten van jouw rijkdom.
  • Uit het enthousiasme om een prachtige boodschap te kunnen delen met de wereld, groeide het idee om zelf een kaartje te maken met een mooie tekst erop. Terwijl het verlangen vanbinnen groeide en tot rijpen kwam, dwarrelde er plotseling zomaar een mailtje binnen in mijn mailbox: "Wat zou je ervan denken om samen de kosten te delen en een naamkaartje te maken met deze tekst erop?" Veerle had een liefdevolle tekst geschreven en samen gingen we ervoor. Het resultaat mag er zijn, en wij zijn natuurlijk dol enthousiast om het hier met jullie te delen. Je kan het zomaar met iemand delen, je kan het achterlaten op de trein of op het terras van een leuk caféetje. Je kan het uitdelen aan familie en vrienden, aan collega's of gewoon aan de eerste de beste die je ontmoet. Het kan aanleiding zijn tot een gesprekje of het kan jou een heel mooie glimlach opleveren. Hou er altijd eentje op zak, want je weet nooit welke gelegenheid jou door de Geest van Liefde geboden wordt om samen een echte glimlach te delen. Misschien ben je nu wel super geïnspireerd en span je met enkele vriend(inn)en samen om ook een kaartje te maken. Doe maar met ons mee, en schenk jouw liefdevolle boodschap aan de wereld.
  • Op een ochtend zo tussen waken en slapen, kreeg ik inspiratie voor een grappige manier om te vergeven en om verbondenheid met iedereen te voelen. Ik vond dit zo leuk dat ik het graag met jullie deel! Ik beeldde mij in dat ik voor de persoon met wie ik het moeilijk had, een broek en een hemd maakte, in witte stof met grote rode harten. Ik gaf hem de kleren, om hem en mijzelf eraan te herinneren dat hij Liefde is. Toen hij de kleren aantrok ( zag er heel grappig uit ! ) , voelde hij de Liefde. Daarna maakte ik voor mijzelf een jurk uit dezelfde stof en trok die aan. We lachten samen met onze grappige outfit en beseften dat we uit dezelfde 'stof’ gemaakt zijn. Er waren nog heel wat mensen die graag zo’n mooie outfit wilden, dus ik naaide broekpakken, jurkjes, pyjama’s, … voor de hele familie ;-)   Wat een feest, iedereen samen lachend in die vrolijke pakjes, geen (menings)verschillen meer, enkel vreugde! Have fun! Veerle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now