Zomerfeest 2018

De zomer is in al haar glorie. We gaan mee met de flow van zoveel natuur-expressie en we drukken ook onze “heiligheid” uit op dit zomerfeest. Het doel is onszelf en elkaar te herinneren aan het prachtig juweel dat we ontvangen hebben (dat we heilig zijn). Dit juweel uit onze zak halen, afstoffen, opblinken en aan elkaar tonen. We organiseren dit feest samen met Nicole en Marc van zangcirkel Apanidra.

Wanneer?    Zaterdag 30 juni

Waar?     op hoeve Rijkbos, adres: Rijkbos 46 te Elene
Een prachtig domein in de buurt van Zottegem, met vierkantshoeve, cohousing- en samentuinierproject.

 

Programma:

 

15u30: ontvangst van de deelnemers

16u00: - officiële start, met welkomst- en kennismakingsmoment
            - Rondleiding op Rijkbos met Cyriel als gids, met enkele verrassingen onderweg

 

18u30: maaltijd (pot-luck) Iedereen neemt zelf wat eten mee dat we dan delen met de groep. Van  hoofdmaal tot dessert, je bent van harte welkom.

20u00:  kampvuur-moment met: 

 

-  vuur-loslaatritueel

-  eigen creatieve bijdrage van de deelnemers (wil je een gedicht voordragen, een tekstje voorlezen, ons iets vertellen op een grappige manier, een clown-moment, een ritueel, een kleine oefening,... je kan je ei dan kwijt!)  
Tip: ga al eens op voorhand met een vriend of vriendin samenzitten over wat jij of jullie eventueel kunnen brengen. Laat jullie fantasie de vrije loop.

-  enkele liederen uit het hartzang-repertoire van Apanidra

 

 

Bijdrage:  10 euro per persoon

 

Inbegrepen in deze prijs is:
-  welkomstdrankje, thee en koffie, water
-  het gebruik van de mooie Rijkbos-site

Alcoholische dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar

 

 

Mee te nemen:

 

Eten voor de maaltijd- en/of de dessertbuffettafel.  Er is frigoruimte en een kelder aanwezig. Ook wie graag iets opwarmt, dit kan: er is een keuken met kookvuur en oven.

Een klein voorwerp om jezelf mee voor te stellen en dat een klein detail over jou toelicht. Iets leuks of fijns dat jij over jezelf aan het licht wil brengen en dat je nog verder wil laten groeien. (mocht je geen voorwerp hebben, kan je wellicht op het Rijkbos-domein inspiratie vinden in de natuur)

Een briefje waarop je noteert wat je wil loslaten van de afgelopen weken, maanden, jaren of uit gans je leven? Noteer het op een papiertje en breng het mee. Dit kan je 's avonds in het transformatie-vuur laten opbranden.

 

Een kaart (dit mag zelfgemaakt zijn) of een brief, waarop je je diepste wensen voor de zomer aan een nog onbekende deelnemer van dit zomerfeest overbrengt. Iemand zal je kaart of brief als een mooie herinnering meekrijgen naar huis.

-  Een zaklamp (om de liedjes te kunnen zingen als het donker wordt)

Iets warms voor als het 's avonds wat kouder wordt.

Het prachtig juweel dat jij in je draagt.

 

 

Een feest door en voor iedereen:


Alle handen zijn welkom! Een gedeelde verantwoordelijkheid is fijn voor iedereen! Laat maar weten wanneer je je voor iets geroepen voelt: stoelen en tafels klaarzetten, afwassen, buffettafels klaarzetten, verantwoordelijke voor thee/koffie, helpen opruimen,…

We hopen jou alvast te mogen ontmoeten op dit zomerfeest om het prachtig juweel dat jij in je draagt te mogen bewonderen!